Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes

Pintxos met bleue d’Auvergne en Peer: Snijd het stokbrood in schuine sneden van 1,5 cm en bak kort af in ...
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

De Feestkeuken van Sofie: Miniburgers met gerookte eend en rodebietenchutney met frambozen

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Begin met de chutney: fruit de fijngehakte ui in een kleine stoofpan met de olie. Voeg de honing toe en laat karamelliseren. ...
Ingrediënten: gerookte eendenborst in sneetjes, tuinkers, miniburgerbroodjes natuur, roquefort, fijne augurken
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 6 personen

Glasnoedelsalade met kip

Claudia Allemeersch

Laat de kip marineren in de teriyakisaus. (20 min). ...
Ingrediënten: rode pepertjes, kipfilets, teriyakisaus, glasnoedels, rode paprika
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Thais Hoofdgerecht 4 personen

Salade van varkensgehakt met geroosterde rijst

Bill Granger

Rooster de rijst in een kleine droge koekenpan op halfhoog tot laag vuur. Schep regelmatig om gedurende een minuut ...
Ingrediënten: pandanrijst, knoflook (fijngehakt), ragfijn gehakt citroengras, groene chilipeper (fijngehakt), neutraal smakende olie
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Salade 4 personen

Kokosrotsjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de kokosrotsjes aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: kokosdrink , arrowroot, ahornsiroop , kokosrasp, een snuifje zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen