Tajine met kip en abrikoos

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm een tajine op middelhoog vuur. ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans 4 personen

Couscous met lamsschenkel, saffraan en groenten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de lamsschenkel. Kruid met peper en zout. Doe een paar eetlepels olijfolie in de stoofpot. Warm op en ...
Ingrediënten: lamsschenkel, peper, zout, uien, tomaten
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans 4 personen

Tajine met kip, witte kool, knolselder en zoete aardappelen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kruid de kip met peper en zout.  ...
Ingrediënten: smen (of boter), kippenbouten, witte kool, ui, knolselder
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Marokkaans 4 personen

Marokkaanse schapenragout met couscous

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Laat de amandelen 1 nacht weken in koud water. ...
Ingrediënten: stoofvlees (schaap of lam), komijn, paprika, kaneelpoeder, grof zeezout
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans 4 personen

Kefta op de grill

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kruid het gehakt met de currykruiden, de kurkuma, de cayennepeper, de komijn en de koriander en maak er vervolgens ...
Ingrediënten: tomaat, ui, look, koriander, fijngesneden chilipeper
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen