Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Focaccia met olijven, rozemarijn en gedroogde tomaten
Ingrediënten: bloem voor wit brood (+extra voor het werkblad), fijne semola, droge gist, zout, suiker
Barbarie-eend
Ingrediënten: suiker, bruine fond, balsamico azijn, sinaasappel met schil (in fijne schijfjes gesneden), zout
Kasteelaardappelen
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, groentebouillon, citroenverbena, tijm en oregano, aardappelkruiden
Verse pasta
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bloem, eieren, zout, water, boter
Croissants
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: ijskoud water, gist, melkpoeder, bloem, suiker
Gestoomde asperges met Maltaise saus
Ingrediënten: dikke, groene asperges, appelsien, het sap en de zeste, eidooiers, peper en zout, kervel
Croissants met stevia
Ingrediënten: tarwebloem, zakje gist, ei, boter, karnemelk