Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Thais filter
Thais
(-)
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
(-)
Remove Vetarm filter
Vetarm
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Thais filter
Thais
Aziatisch
2
Apply Aziatisch filter
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Italiaans
2
Apply Italiaans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Hapje
1
Apply Hapje filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Remove Vetarm filter
Vetarm
Vegetarisch
8
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
4
Apply Caloriearm filter
Diabetici
1
Apply Diabetici filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Programma
Geen programma
48175
48182
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Artisjok bereiden
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Zet een kookpot met het water op het vuur en kruid goed met peper en zout. Voeg de PH-groentebouillon toe en het ...
Ingrediënten: peper, zout,
artisjok
,
bloem
, citroen
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
4 personen
Tom kha kai
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
8 jan 2012
Breng de kokosmelk, de kippenbouillon, de vissaus en de suiker aan de kook. Als het begint te pruttelen mag je ...
Ingrediënten:
gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga
,
kokosmelk
, kippenbouillon, kipfilet in reepjes,
vissaus
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen