Minipizza's van courgette en tomaat
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: verse basilicum, tomatenblokjes (blik), knoflook, amandelmeel, peper
Hasselback krieltjes met lekkere dilledipsaus
Ingrediënten: fleur de sel, rozemarijn, krieltjes, olijfolie, peper
Worstenbroodjeskrans met bolognaisedipsaus
Ingrediënten: hotdogs, chorizo, bladerdeeg (vierkant), ui (fijngesneden), dorure (ei + melk)
Vanillecake
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Krokante hapjes met lam en verse geitenkaas
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), verse geitenkaas, brickdeeg, ui, rozijnen
Lust Vincent Banic het of niet: aperitiefboompje met paddenstoelen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bladerdeeg, sjalotten, gemengde bospaddenstoelen, knoflook, boter
Bewaarwafeltjes
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Geroosterde venkel- en wortelsoep met gember
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari