Groentechips van wortel, pastinaak en rode biet

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht stap voor stap met de video. ...
Ingrediënten: winterwortelen, pastinaak, rode biet, olijfolie, zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Minipizza's van courgette en tomaat

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit hapje aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Ingrediënten: verse basilicum, tomatenblokjes (blik), knoflook, amandelmeel, peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Hasselback krieltjes met lekkere dilledipsaus

Pieter Declercq

Leg de krieltjes tussen twee spatels, latten of eetstokjes. Snij ze in, maar snij ze niet helemaal door. ...
Ingrediënten: fleur de sel, rozemarijn, krieltjes, olijfolie, peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Worstenbroodjeskrans met bolognaisedipsaus

Pieter Declercq

Snij de hotdogs in stukjes van 3 à 4 cm. ...
Ingrediënten: hotdogs, chorizo, bladerdeeg (vierkant), ui (fijngesneden), dorure (ei + melk)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Vanillecake

Albert Verdeyen - Start to Cook

Smelt de  margarine au bain-marie met de vanillesuiker en vanille- extract. De margarine neemt de smaak op ...
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Krokante hapjes met lam en verse geitenkaas

Laat de rozijnen weken in warm water. ...
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), verse geitenkaas, brickdeeg, ui, rozijnen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Aperitieven 4 personen

Lust Vincent Banic het of niet: aperitiefboompje met paddenstoelen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 190°C. Schil voor de vulling de sjalotten en knoflook en snijd in fijne stukjes. Snijd ...
Ingrediënten: bladerdeeg, sjalotten, gemengde bospaddenstoelen, knoflook, boter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Bewaarwafeltjes

Ann Vertriest

...
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Geroosterde venkel- en wortelsoep met gember

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de soep aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen

Havermoutmuffins met dadels en kaneel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de muffins aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: dadels, havermout , eieren , rijstdrink , rijpe banaan
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Gebak 4 personen