Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout, mosterd
Hartige macaron met grijze garnalen en guacamole
Ingrediënten: 'temps pour temps' (1 helft bloemsuiker en 1 helft amandelpoeder), bloemsuiker (S0), eiwitten, suiker (S2), amandelpoeder
Warme geitenkaas bolletjes met honing
Kimchi, Koreaanse gefermenteerde kool
Ingrediënten: Chinese kool, zout, vissaus, lente-uien, in stukken van 3 cm in de lengte, kleine ui, fijngehakt
Tandoori kippenboutjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbouten, rode ui, limoen, cha'at masala mengeling, gemberpasta
Wereld Nutella Dag: maak zelf de lekkerste Ferrero Rocher
Ingrediënten: sigarenkoekjes, hazelnoten, rice krispies, chocopasta, donkere chocolade of melkchocolade