Brochette van tofu en zoete aardappel

Snij de tofu in stukjes. Meng met de olijfolie en cajun. Laat twee uur rusten in de koelkast. ...
Ingrediënten: tofu (natuur), rode ui, zoete aardappelen, cajun kruiden, olijfolie
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 2 personen

Sofies Feestmaand: Gemarineerde zalm, quinoa, rode biet en salade van rode kool

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe de quinoa in een kookpot en voeg de bouillon toe. Breng aan de kook en laat 15 minuten koken op een zacht vuurtje ...
Ingrediënten: quinoa, kippenbouillon, arachideolie, citroen, dragon
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Vierseizoenenvlaai met ananas, pruimen, appel en kersen

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor het deeg: meng de bloem met de suiker en het zout. Doe er de klontjes boter bij.  ...
Ingrediënten: (spelt)bloem, rietsuiker, zout, water (lauw), verse gist
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Linzen met fijne groentjes en chorizo

Jeroen De Pauw - Club Camping

Laat de linzen voor 24 uur weken in koud water en plaats ze in de koelkast. Snipper enkele sjalotten en stoof ze ...
Ingrediënten: selder, wortelen, groene linzen, sjalotten, platte peterselie
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen