Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de gepofte quinoa: kook de quinoa al dente. Giet af.  ...
Ingrediënten: quinoa, ras el hanout, butternutpompoen, sushi-azijn, peper
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans 4 personen

Kreeftensoep

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Breng water aan de kook in een grote kookpot. Snij alle bouillongroenten grof en leg ze in het water. Voeg de ...
Ingrediënten: kreeften van 600 gr, tomatenpuree, bloem, cognac, witte wijn
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Soep 4 personen

Gepocheerd ei met jus van truffel, compote van ajuin

Wout Bru

Schil uien en snijd deze fijn. Stoof ze aan in een steelpannetje met klontje boter. Voeg suiker toe en laat zachtjes ...
Ingrediënten: boter, gerookte bacon, gefrituurde uitjes, groene asperges, eieren
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Chocoladebroodjes

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Begin met het basisdeeg; neem één kilo bloem, en meng er de gist, melk, suiker en zout onder. Voeg er ook 100 ...
Ingrediënten: bloem, verse gist, melk, suiker, zout
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Dessert 4 personen

Terrine van foie gras

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kuis de lever: haal de nerven er voorzichtig uit. Doe de lever in een kom en giet de cognac en porto erbij. Kruid ...
Ingrediënten: rauwe eendenlever, cognac, porto, peper van de molen, zout
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Voorgerecht 4 personen