Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Voorgerecht
2
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Vegetarisch
3
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
11
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
6
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
4
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Tonijn op 3 wijzen
Mijn Restaurant!
31 okt 2011
Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, ...
Ingrediënten:
Yellow-fin tonijn
,
rammenas
,
bieslook
, peper, zout
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen
Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus
Claudia Allemeersch
2 dec 2012
Snijd de venkel flinterdun en leg die op ijswater, zo wordt de venkel krokant. Hou wat restjes venkel apart voor ...
Ingrediënten: Lacroix kreeftenfond,
gesnipperd sjalotje
,
look
, tomatenpuree, Pastis of Ricard
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen