Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
(-)
Remove Diabetici filter
Diabetici
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Vetarm filter
Vetarm
Keuken
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
Remove Belgisch filter
Belgisch
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
11
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
8
Apply Dessert filter
Ontbijt
3
Apply Ontbijt filter
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Salades
2
Apply Salades filter
Soep
2
Apply Soep filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Dieet
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Remove Vetarm filter
Vetarm
Vegetarisch
26
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
24
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
3
Apply Glutenvrij filter
Veganistisch
3
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48182
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Zachte pompoensoep met room
10 nov 2014
Spoel alle groenten en snijd ze in stukjes. ...
Ingrediënten:
pompoen
, grote ui,
rode paprika
,
grote wortel
,
laurierblaadjes
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Soep
4 personen
Tom kha kai
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
8 jan 2012
Breng de kokosmelk, de kippenbouillon, de vissaus en de suiker aan de kook. Als het begint te pruttelen mag je ...
Ingrediënten:
gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga
,
kokosmelk
, kippenbouillon, kipfilet in reepjes,
vissaus
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen