Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Zuid-Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Keuken
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
13
Apply Belgisch filter
Italiaans
13
Apply Italiaans filter
Amerikaans
6
Apply Amerikaans filter
Indisch
4
Apply Indisch filter
Midden-Oosters
2
Apply Midden-Oosters filter
Spaans
2
Apply Spaans filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
4
Apply Caloriearm filter
Vetarm
1
Apply Vetarm filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
12
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
8
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Burgers van zoete aardappel en bonen met limoen en koriander
Sylvie Steelandt
1 jul 2014
Kook de zoete aardappelen ongeschild gaar. Giet ze af, laat even afkoelen, pel ze en snij ze in grove stukken. ...
Ingrediënten:
zoete aardappelen
, kidneybonen, rode ui,
rode chilipeper
, gezouten pinda
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Aziatisch
Hoofdgerecht
4 personen
Tarte tatin van witloof
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Als de boter goed warm is, bak je het witloof mooi bruin aan ...
Ingrediënten: kristalsuiker,
boter
,
witloof
,
bladerdeeg
, balsamicoazijn
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen