Glutenvrije en lactosevrije havermoutpap

Doe de havervlokken in een kommetje en voeg het kokende water toe. Roer goed.  ...
Ingrediënten: glutenvrije havervlokken , kokend water, plantaardige melk , 10 diepvriesframbozen, chiazaad
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Brits 1 personen

Fris lenteslaatje

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snij de bonen, sluimererwtjes, raapjes, asperges, wortelen en courgette in stukken, en kook ze tot beetgaar (ongeveer ...
Ingrediënten: courgette, groene bonen, asperges, sluimererwtjes, wortelen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Chocoladetaart met pepermunt zonder zuivel of eieren

Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken

Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed drie ronde cakevormen met een diameter van 20 cm met siliconenpapier. ...
Ingrediënten: gewone bloem, cacaopoeder, fijne kristalsuiker, bakpoeder, witte wijnazijn
Expert Tussen 60 en 90 minuten Brits Dessert 10 personen

Aubergines met Arabische pesto

Fatima Marzouki

Snijd de aubergines in ronde plakken, bestrooi ze met zout en laat ze uitzweten. Spoel ze af, dep ze goed droog ...
Ingrediënten: of 2 middelgrote aubergines, zout, olijfolie, look, groene paprika
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans Hapje 4 personen

Artisjok bereiden

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Zet een kookpot met het water op het vuur en kruid goed met peper en zout. Voeg de PH-groentebouillon toe en het ...
Ingrediënten: peper, zout, artisjok, bloem, citroen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen