Hapje: minicroque met kwartelei

Ingrediënten

  • 8 sneden brood
  • 1 bolletje mozzarella
  • 4 sneetjes gerookte zalm
  • 1 el gehakte bieslook
  • raketsla
  • 4 kwarteleitjes
  • olijfolie
  • balsamico
  • PH Italiaanse kruiden

Je zou denken dat je dit hapje enkel in de keuken kunt maken, maar niets is minder waar.  Een croque monsieur kan je perfect op de barbecue grillen en met behulp van een muffinblik is ook het bakken van het kwarteleitje een koud kunstje.

Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Beleg 2 sneden brood met schijfjes mozzarella, gerookte zalm en bieslook, PH italiaanse kruiden.

  2. Bedek met de tweede snede.

  3. Bak de kwarteleitjes.

  4. Grill de croques.

  5. Serveer de croques met raketsla, het eitje, verse bieslook, olijfolie en balsamico.

0
Nog geen stemmen