Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Gamba's met tomaten en feta
Ann Vertriest
Gegrilde gamba's met citroengras
Recept

Gegrilde gamba's met citroengras

Gamba's à la plancha
Recept

Gamba's à la plancha

Rijst in tomaten-roomsaus met gamba's
Recept

Rijst in tomaten-roomsaus met gamba's

Mijn Pop-uprestaurant 2016: gamba's 'Skoullos' met limoendressing van Sven en Amanda
Recept

Mijn Pop-uprestaurant 2016: gamba's 'Skoullos' met limoendressing van Sven en Amanda

Gamba's diabolique met Griekse pasta
Recept

Gamba's diabolique met Griekse pasta

Gamba's met tomaten en feta

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 12 gamba's
  • fetakaas
  • 5 tomaten (ontveld en ontpit in blokjes)
  • 1 ui
  • enkele teentjes knoflook
  • boter
  • Peterselie
  • merg van 1 vanillestokje
  • scheutje witte wijn
Petra Vandewouer
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Bak de look en ui aan in olijfolie. Voeg de tomaten, witte wijn, en de vanille erbij en laat sudderen gedurende 10 minuten.

  2. Voeg de gamba's in hun geheel toe en laat 2 minuten sudderen. Voeg op het einde de fetakaas in blokjes toe en werk af met peterselie.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken:  Yassa kip met rijst
Recept

Yassa kip met rijst

Loïc: Zot van Koken: Toast met sardines en spaghetti express
Recept

Toast met sardines en spaghetti express

Loïc: Zot van Koken: Pissaladière en salade niçoise
Recept

Pissaladière en salade niçoise

Loïc: Zot van Koken: Aardappeltaart
Recept

Aardappeltaart

Loïc: Zot van Koken: Canneloni surprise
Recept

Canneloni surprise

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes
Recept

Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes

Loïc: Zot van Koken: Viswaterzooi
Recept

Viswaterzooi

Loïc: Zot van Koken: Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella
Recept

Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Paëlla van zeevruchten
Recept

Paëlla van zeevruchten

Loïc: Zot van Koken: Koude en warme wraps
Recept

Koude en warme wraps

Loïc: Zot van Koken: Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins
Recept

Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact