Gestoomde roullade met spinazie
Ingrediënten
-
4 varkenslapjes
-
250 gr gehakt
-
200 gr pasta
-
verse spinazie
-
2 dl Alpro Soya Cuisine
-
1 dl truffelsap
-
1 teentje look
-
200 gr wilde champions
-
1 takje rozemarijn
-
truffelolie
Bereiding
Leg de spinazieblaadjes op de aluminiumfolie. Leg het varkenslapje erbovenop en kruid af met peper en zout. Meng het gehakt met de helft van de fijngehakte champignons, de rozemarijn en een half teentje knoflook.
Schik het gehakt op het lapje en maak er een worst van. Rol dit op in de aluminiumfolie en stoom gedurende 8 minuten op 120 graden. Kook de pasta en meng hem met enkele gehakte champignons, een beetje Alpro soya Cuisine, rozemarijn en look. Serveer de pasta op het bord, snijd de roulade in schijven en leg die op de pasta. Sprenkel er een beetje truffelolie overheen.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be