Kervelsoep met escargots en melkschuim

Ingrediënten

  • 1 l water
  • 2 el maggi PH groentenbouillon
  • 2 botten kervel
  • 20 wijngaardslakken
  • zuiver water
  • 4 el witbier
  • 4 el bloem
  • 1 ei
  • 1 ui
  • 3 tenen look
Gevorderde
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Soep

Bereiding

  1. Stoof de versneden ui, prei, look en aardappel aan in wat boter. Bevochtig met zuiver water en de PH groentenbouillon. Laat opkoken.

  2. Voeg er op het laatst de kervel aan toe en laat nog even doorkoken. Blender het geheel.

  3. Voor de beignet: Meng de bloem met het bier en eigeel. Klop het eiwit op en meng het geheel. Werk af met PH pepermix en zout.

  4. Dip de wijngaardslakken in het beignetbeslag. Frituur ze.

  5. Warm de melk op en mix schuimig. Serveer de soep met melkschuim en de gefrituurde wijngaardslakken.

0
Nog geen stemmen