Kruidensoepje met zeebaars
Ingrediënten
-
600 gr zeebaars (ontschubd met vel)
-
1 bussel tuinkers
-
raket sla
-
1 bussel peterselie
-
2 sneetjes oud brood
-
1 teentje look
-
2 dl water
-
2 el Maggi PH visbouillon
-
1 dl sojaroom
-
olijfolie
-
citroensap
Bereiding
Kook de tuinkers, raketsla en peterselie gaar in kokend water. Spoel onder ijskoud water. Blender de gegaarde kruiden met een weinig water.
Snijd het brood in blokjes. Bak de blokjes in olijfolie met look.
Warm het water met de PH Visbouillon. Voeg de sojaroom toe en laat zacht inkoken. Voeg er als laatste de geblende kruiden aan toe.
Kruid de zeebaars met PH Pepermix en zout. Bak de zeebaars in olijfolie.
Serveer met het soepje en overstrooi met de broodcroutons.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be