Kwartel met citroensaus en venkel

Ingrediënten

  • 4 kwartels, gefileerd
  • sap van 1/2 citroen
  • zeste van citroen
  • 1 dl water
  • 1 el maggi PH Kippenbouillon
  • kervel
  • 4 el grenadine
  • PH Pepermix
  • stevia
  • plantaardige boter
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Bak de kwartel langs alle kanten mooi bruin in plantaardige boter nadat je ze gekruid hebt met PH Pepermix en zout.

  2. Blus met citroensap en zuiver water.Voeg wat zeste van citroen bij. Voeg er de maggi PH Kippenbouillon bij.

  3. Snijd de venkel en stoof aan in wat boter onder deksel. Voeg een scheutje zuiver water toe en op het laatst grenadine en stevia.

  4. Serveer de kwartel met de venkel. Voeg wat gehakte kervel toe aan de vleesjus. Overgiet de kwartel hiermee.

0
Nog geen stemmen

Saurus, Pinot Noir 2009 (Patagonia, Argentinië)

Chile boutique, €9,97
Rijpe bosaardbeien, wilde paddenstoelen, karamel, cacaopoeder en een levendige, vurige fraîcheur in neus en mond: deze Chileen weet van wanten.