Kwartel met druiven

Ingrediënten

  • 4 kwartels
  • 75 gr vetstof
  • 2 dl room
  • 1 kl kippenbouillon
  • 40 druiven
  • 2 dl water
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Smelt de vetstof in de pan en laat ze mooi hazelnootbruin worden. Kruid de kwartels met peper en zout en bak ze aan, 2 minuten aan elke kant van de borst en dan nog 2 minuten de rugkant.

  2. Snij de druiven in 2 en doe ze erbij. Doe het water in de pot, roer het aanbaksel los. Zet het deksel op de pot en laat 10 minuten sudderen.

  3. Doe er dan de room bij en laat nog 5 minuten inkoken zonder deksel.

0
Nog geen stemmen

Kwartel met druiven

1. Gebruik niet te veel boter.
2. Start met lichtbruine boter.
3. Bak eerst de borstkant.
4. Gebruik verse druiven.