Preistoemp met victoriabaars en hollandaisesaus

Ingrediënten

Een stukje vis met een heerlijke huisgemaakte hollandaisesaus en smakelijke stoemp, soms kan dit echt zo lekker zijn!

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en was de prei. Snijd de aardappelen in gelijke stukken. Snijd de prei in stukken van 1 cm.

  2. Zet het geheel op in water en laat gaar koken. Giet af en stamp met een pureestamper. Voeg er het ei, de vetstof en de room bij en kruid met muskaatnoot naar smaak.

  3. Stoom de vis: 5 à 10 minuten.

  4. Klop de eigelen met het water en de azijn tot een schuimige, gare massa. Werk op met de gesmolten boter.

  5. Serveer de stoemp met de vis en mousseline. Versier met kervel.

0
Nog geen stemmen