Pasta met zalm en bloemkool

Ingrediënten

Een snelle pasta, perfect als je niet veel tijd hebt.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Bak de bloemkool- en broccoliroosjes aan in bakboter samen met de fijngesneden sjalot en de gehakte look. Kruid het geheel met peper en zout. Blus vervolgens met witte wijn en de room. Voeg daarna de bouillon toe.

  2. Kook de pasta gaar. Giet af en hou een beetje kookvocht bij. Voeg de pasta en een eetlepel bouillon van de pasta bij de saus en schep het in een bordje. Snijd de rauwe zalm in blokjes, kruid ze goed met peper en zout en leg ze vervolgens bovenop de pasta. Versier en werk af met bieslook.

  3. Snijd de rauwe zalm in blokjes, kruid ze goed met peper en zout en leg ze vervolgens bovenop de pasta. Versier en werk af met bieslook.

5
Average: 5 (2 votes)