Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Ricottamousse met sinaasappel
Iris Debremaeker
Tiramisu met peperkoek en sinaasappel
Recept

Tiramisu met peperkoek en sinaasappel

Bevroren sinaasappel
Recept

Bevroren sinaasappel

Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg
Recept

Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg

Cappuccino van tiramisu met Hasseltse speculaas en jenever
Recept

Cappuccino van tiramisu met Hasseltse speculaas en jenever

Tiramisu met speculaas en advocaat à la minute
Recept

Tiramisu met speculaas en advocaat à la minute

Ricottamousse met sinaasappel

20 sep 2011

Ingrediënten

  • 1 sinaasappel, zeste en sap
  • 250 gr ricotta
  • ricotta
  • 2 eieren
  • 80 gr suiker
  • Amarettikoekjes
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Klop de eieren samen met de suiker wit. Schep hieronder het sap en de zeste van sinaasappel samen met de ricotta. Laat opstijven in de koelkast.

  2. Werk af met verkruimelde Amarettikoekjes.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Chocolade babka
Recept

Chocolade babka

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken moelleux met karamel en pompelmoes
Recept

Moelleux met karamel en pompelmoes

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact