Roodbaars met rijst en nacho's
Ingrediënten
-
1 kg roodbaars
-
1 grote sjalot, fijngesneden
-
1 rode paprika, fijngesneden
-
1 grote tomaat, zonder pitjes, fijngesneden
-
250 gr kruidenkaas 'tomaat en kruiden'
-
200 gr zachte zure room
-
2 handenvol nacho's
-
zout, peper, Mexicaanse kruiden
-
125 gr gekookte rijst
-
1 limoen
Bereiding
Snijd de vis in stukken en leg in een ovenvaste schaal. Kruid met zout, PH Pepermix en Mexicaanse kruiden.
Doe de gehakte groenten erover. Doe hierover de gekookte rijst.
Meng de zure room en de kruidenkaas en leg een laag bovenop de rijst. Strooi hierover de nacho´s.
Zet in de voorverwarmde oven van 180°, 30 à 40 minuten.
Giet het sap van een halve limoen over het gerecht net voor je het serveert.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be