Roodbaarsfilet met linzencrème

Ingrediënten

  • 200 gr bloemige aardappelen
  • 4 roodbaarsfilets
  • 70 gr linzen
  • peper
  • zout
  • PH Groentebouillon
  • PH visbouillon
  • olijfolie extra vergine
  • visfumet
  • boter
  • 1 zwarte truffel
  • ½ kleine fijngesnipperde sjalot
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Fruit de sjalot in een beetje boter en voeg de aardappelen en de linzen eraan toe.

  2. Zet alles onder water en voeg een beetje PH Groentebouillon aan toe. Kook 25 minuten gaar. Mix het geheel tot een crème.

  3. Bak de vis in olijfolie en blus met een beetje water en PH Visbouillon.

  4. Voeg er enkele blokjes truffel aan toe en kruid alles met peper en zout.

  5. Serveer de vis op een laagje linzencrème en schaaf er de truffel overheen.

0
Nog geen stemmen