Rosé gelei met rood fruit

Ingrediënten

  • 4 dl roséwijn
  • 2 blaadjes gelatine
  • 1 bakje frambozen
  • ½ bakje aardbeien
  • 1 bakje blauwe bessen
  • 1 vanillestokje
  • rijstnoedels
  • suiker
  • bloemsuiker
  • munt
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Kook de wijn met 8 el suiker, gelatine en de opengesneden vanillestok, tot hij 1/4de is ingekookt. Laat afkoelen in de koelkast gedurende 4-5 uur. Haal de gelei uit de koelkast en roer erin, schik in het midden van een diep bord 2 soeplepels, strooi er rood fruit over.

  2. Frituur de rijstnoedels en schik op de soep. Hak de munt fijn en strooi erover. Versier met wat bloemsuiker.

0
Nog geen stemmen