Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Sabayon
Sabayon met hazelnotenlikeur
Recept

Sabayon met hazelnotenlikeur

Lemon curd
Recept

Lemon curd

Sabayon van limoncello met aardbeien en chocolade-ijs
Recept

Sabayon van limoncello met aardbeien en chocolade-ijs

Sabayon met peren
Recept

Sabayon met peren

Sabayon met vers fruit en vanilleroomijs
Recept

Sabayon met vers fruit en vanilleroomijs

Sabayon

20 sep 2011

Ingrediënten

  • 6 eischaaltjes suiker
  • 6 eigelen
  • 6 eischaaltjes witte wijn (of 3 eischaaltes witte wijn en 3 eischaaltjes marsala)
  • PH vanillemolentje
  • vanilleijs
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Italiaans
Dessert

Bereiding

  1. Giet alles samen en klop op een licht vuurtje schuimig gaar. De sabayon is klaar als de strepen van de klopper er mooi blijven instaan.

  2. Serveer met een bolletje ijs en vanille van het molentje.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Pastinaak-chocolademousse
Recept

Pastinaak-chocolademousse

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken: Whoopies met mokka milkshake
Recept

Whoopies met mokka milkshake

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact