Soepje van aarbeien en limoncello

Ingrediënten

  • Limoncello
  • 500 gr aardbeien
  • sap van 1/2 citroen
  • 3 el mascarpone
  • 3 el ricotta
  • 12 muntblaadjes
  • 1 vanillestokje
  • suiker
  • 2 el honing
  • 40 gr geroosterde amandelschilfers
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Snijd het kroontje van de aardbeien. Mix de aardbeien, de muntblaadjes, het citroensap en de suiker in de blender. Meng de ricotta met de mascarpone, de honing, de zaadjes van het vanillestokje en voeg er een scheutje limoncello aan toe.

  2. Serveer de soep in een diep bord en leg daarop een quenelle van de crème van mascarpone met ricotta.

  3. Werk het gerecht af met de geroosterde amandelschilfers en een takje munt.

0
Nog geen stemmen