Stoemp à la ratatouille met lamskoteletten

Ingrediënten

  • 1 kg aardappelen
  • groenten voor ratatouille (tomaat, courgette, paprika, wortel)
  • 250 gr tomatencoulis
  • zout
  • peper
  • nootmuskaat
  • 4 lamskoteletjes
  • 1 dl room
  • boter
  • PH pomodori kruiden
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook of stoom de aardappelen. Snijd alle groentjes in brunoise (kleine blokjes), bak ze mooi aan in boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en blus met de tomatencoulis en room.

  2. Bak de lamskoteletjes roze en deglaceer ze met water. Meng de ratatouille met de aardappel puree. Schik de puree in het bord, leg de lamskoteletjes erop en versier met verse kruiden.

0
Nog geen stemmen