Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM Kids
  • VTM GO
VTM Koken
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Gezien op TV
  • Kooktips
  • Mijn keuken
  • Nieuwsbrief
  • Weekmenu

Zoekveld

Piment d'Espelette

Recept in de kijker

Sandra Bekkari's Caesar Salad

Sandra maakt graag variaties op een klassieker. Vandaag staat een gezondere versie van de bekende Caesar Salad op het menu. 

De volledige aflevering kan je hier bekijken. 

 

Lees hier het volledige recept!

Recepten

Soep van zoete aardappel met gebakken St Jakobsvruchten
Recept

Soep van zoete aardappel met gebakken St Jakobsvruchten

Kalkoenblokjes met mangokokossaus, peultjes en broccolini
Recept

Kalkoenblokjes met mangokokossaus, peultjes en broccolini

Libanese kip met rijst, yoghurt en tomatensaus
Recept

Libanese kip met rijst, yoghurt en tomatensaus

Paling met peterselie en look
Recept

Paling met peterselie en look

Hartige panna cotta van Roquefort, luikse siroop, avocado en chili popcorn
Recept

Hartige panna cotta van Roquefort, luikse siroop, avocado en chili popcorn

Kalfsfricassee
Recept

Kalfsfricassee

Garnalenbisque
Recept

Garnalenbisque

Flan van krab
Recept

Flan van krab

Recept

Gebakken filets van zeebarbeel

Gepocheerd hoeve-ei met handgepelde grijze garnalen, schuim van aardappel, wintertruffel en olie van garnaal
Recept

Gepocheerd hoeve-ei met handgepelde grijze garnalen, schuim van aardappel, wintertruffel en olie van garnaal

Recept

Tartiflette met kabeljauw

Coquilles met een sausje van mascarpone en breydelham
Recept

Coquilles met een sausje van mascarpone en breydelham

Lam met lentegroen
Recept

Lam met lentegroen

Pittige ajuinsaus
Recept

Pittige ajuinsaus

Pot-au-feu met lotte
Recept

Pot-au-feu met lotte

Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi
Recept

Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi

Kreeft ‘Bleu’, kruidig gebakken in de oven
Recept

Kreeft ‘Bleu’, kruidig gebakken in de oven

Logo DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

JEP
CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Contact