Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Appel – peer crumble
Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Recept

Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Crumble met peer en gember
Recept

Open Keuken met Sandra Bekkari: Crumble met peer en gember

Omgekeerde crumble van appel en blauwe bessen
Recept

Omgekeerde crumble van appel en blauwe bessen

Crumble van appel, framboos en rode besjes met rozemarijn
Recept

Crumble van appel, framboos en rode besjes met rozemarijn

Crumble van appel met rozijnen
Recept

Crumble van appel met rozijnen

Appel – peer crumble

7 mrt 2013

Ingrediënten

  • 1 appel
  • 1 peer
  • 1 vanille extract
  • 2 sneden peperkoek
Let's Get Fit!
Dit kan iedereen
2 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Caloriearm
Dessert

Bereiding

  1. Snijd een appel en een peer in stukjes, meng er wat vanille-essence onder en plaats even in de microgolf.

  2. Steek de peperkoek in de broodrooster en verkruimel hem (eventueel met de cutter of staafmixer).

  3. Doe het fruit in een dessertschaaltje en strooi de peperkoekkruimel er over. Je mag dit nog even onder de gril plaatsen, maar dat hoeft niet.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

4
Average: 4 (4 votes)
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Chocolade babka
Recept

Chocolade babka

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken moelleux met karamel en pompelmoes
Recept

Moelleux met karamel en pompelmoes

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Contact