Lamskoteletjes met tomatenchutney en aardappelbloempjes
Ingrediënten
voor de aardappelbloemen
-
5 middelgrote aardappelbloemen
-
Provençaalse kruiden
-
knoflookpoeder
-
paprikapoeder
-
olijfolie
voor de chutney
-
2 rode uien
-
1 chilipeper
-
3 tenen look
-
2 kardemompeulen
-
2 laurierblaadjes
-
2 cm gember
-
1 appel
-
70 g tomatenconcentraat
-
800 g tomatenblokjes
-
125 ml rodewijnazijn
-
1 kl kaneel
-
1 kl kurkuma
-
peper
-
1 limoen
-
zout
-
2 el honing
voor de salade
-
roodlof
-
krulsla
-
radijsjes
-
1 appel
-
3 el olijfolie
-
2 el appelazijn
-
1 el graantjesmosterd
-
1 el volle yoghurt
-
peper
-
zout
-
1 kl honing
voor de lamskoteletjes
-
12 lamskoteletjes
-
olijfolie
-
rozemarijn
-
peper
-
zout
Bereiding
Maak het gerecht aan de hand van de video.
Smakelijk.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be