Open Keuken met Sandra Bekkari: Coq au vin met gebakken krieltjes

Ingrediënten

  • 500 gram Krieltjes
  • Olijfolie
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 1 teentje Knoflook
  • Zout
  • 200 gram Champignons
  • 20-tal Zilveruitjes
  • 200 gram Bimi
  • 1 Rode ui
  • 2 blaadjes Laurier
  • enkele takjes Tijm
  • 400 ml Rode wijn
  • 600 ml Groentebouillon
  • 3 tl Arrowroot
  • 250 ml Water om de arrowroot in op te lossen

Sandra Bekkari maakt een echte klassieker: Coq au vin met veel groenten en gebakken krieltjes.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten

Bereiding

  1. Bekijk de video stap voor stap.

  2. Smakelijk! 

5
Average: 5 (1 vote)