Open Keuken met Sandra Bekkari: Coq au vin met gebakken krieltjes 22 mrt 2019 Ingrediënten 500 gram Krieltjes Olijfolie 1 el Provençaalse kruiden 1 teentje Knoflook Zout 4 Kippenbouten 2 Wortelen 200 gram Champignons 20-tal Zilveruitjes 200 gram Bimi 1 Rode ui 2 blaadjes Laurier enkele takjes Tijm 400 ml Rode wijn 600 ml Groentebouillon 3 tl Arrowroot 250 ml Water om de arrowroot in op te lossen Sandra Bekkari maakt een echte klassieker: Coq au vin met veel groenten en gebakken krieltjes. Sandra Bekkari Open keuken met Sandra Bekkari Dit kan iedereen 4 personen Tussen 60 en 90 minuten Bereiding Bekijk de video stap voor stap. Smakelijk! voor meer recepten ga naar VTMKoken.be 5Average: 5 (1 vote) Bereidingsweergave Open keuken met Sandra Bekkari Benieuwd naar de volledige aflevering? Zin in meer lekkers van Sandra? Alle recepten én afleveringen vind je hier. Smakelijk. Print dit recept Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest