Open Keuken met Sandra Bekkari: Lamsschotel met gremolata
Ingrediënten
-
1 el Geklaarde boter
-
4 Wortelen
-
1 Rode ui
-
600 gram Lamsbaut
-
100 gram Prinsessenboontjes
-
1 el Korianderzaad
-
1 el Venkelzaad
-
1 teentje Knoflook
-
1 tl Gemalen kardemom
-
2 blaadjes Laurier
-
400 gram Tomatenblokjes
-
150 ml Rode wijn
-
400 ml Groentebouillon
-
een scheutje Geconcentreerde groentebouillon
-
Peper en zout
-
2 el Rozijnen
-
1 Kaneelstokje
-
4 el Granaatappelpitjes
voor de gremolata
-
1 teen Knoflook
-
een handvol Platte peterselie
-
een handvol Munt
-
2 handjes Blanke amandelen
-
3 el Olijfolie
-
Peper en zout
Bereiding
Bekijk de video stap voor stap.
Smakelijk!
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be