Open Keuken met Sandra Bekkari: Zoete aardappelhumus en peterseliespread
Ingrediënten
-
Volkoren tortillachips
Voor de zoete aardappelhumus
-
200 gram Kikkererwten
-
1 el Tahini
-
sap van een halve Limoen
-
1 cm Gember
-
1 teen Knoflook
-
1 tl Paprikapoeder
-
mespuntje Chilivlokken
-
2 el Olijfolie
-
2 kleine Zoete aardappelen
Voor de peterseliespread
-
4 handjes Bladpeterselie
-
100 gram Roomkaas
-
1 el vaste Griekse yoghurt
-
een handvol Walnoten
-
1 tl Currypoeder
-
sap van een halve Limoen
-
Peper
Bereiding
Bekijk de video stap voor stap.
Smakelijk!
Zelf je volkoren tortillachips maken? Klik hier voor Sandra Bekkari haar recept.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be