Recept Open Keuken met Sandra Bekkari: Gemarineerde ananas met avocadocrème Recept Open Keuken met Sandra Bekkari: Crumble met peer en gember Recept Open keuken met Sandra Bekkari: Ananas-currysoep met scampi Recept Open Keuken met Sandra Bekkari: Appelrösti met zoete aardappel Recept Open Keuken met Sandra Bekkari: Zoete aardappelhumus en peterseliespread Open Keuken met Sandra Bekkari: Zoete canneloni met ananas en peer 13 mrt 2019 Ingrediënten 250 gram Mascarpone 125 gram Griekse yoghurt ½ tl Vanille-extract 1 tl Kaneel 1 el Honing 1 Peer Sap van een citroen 3 plakken Ananas 4 Volkoren wraps 4 Volkoren speculaaskoekjes Sandra Bekkari maakt zoet cannelloni gevuld met ananas en peer als dessert. Sandra Bekkari Open keuken met Sandra Bekkari Dit kan iedereen 4 personen Tussen 30 en 60 minuten Dessert Bereiding voor meer recepten ga naar VTMKoken.be 5Average: 5 (2 votes) Bereidingsweergave Open keuken met Sandra Bekkari Benieuwd naar de volledige aflevering? Zin in meer lekkers van Sandra? Alle recepten én afleveringen vind je hier. Smakelijk. Print dit recept Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Recept Tiramisu met homemade lange vingers Recept Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie Recept Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine Recept Pastinaak-chocolademousse Recept Paaseclairs van Loïc Recept Portokalopita Recept Rumcake met ananassaus Recept Zoete en hartige boekweitpannenkoek Recept Baskische kaastaart vs koekjestaart Recept Koekjescrumble met citroen-mangomousse Recept American pie met crème anglaise Recept Whoopies met mokka milkshake