Wortelcakejes met yoghurt-topping

Ingrediënten

voor de cakejes

  • 250 g wortelen
  • 80 g kokosolie
  • 150 g volkoren speltmeel
  • 50 g amandelmeel
  • 1 tl gemberpoeder
  • 1½ tl kaneelpoeder
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 snuifje zout
  • 2 eieren (kamertemperatuur)
  • 1 vanillestokje
  • 3 el honing

voor de topping

  • 3 el Griekse yoghurt
  • 1 scheutje honing
  • 1 handvol walnoten
  • 1 handvol pompoenpitten

Sandra Bekkari is al helemaal in feeststemming en maakt een hoop lekkere en gezonde feesttips. Deze keer op het menu: wortelcakejes. Ideaal als afsluiter na een feestmaal of bij de koffie.

Ontdek hier het recept van de groentepizza's.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Amerikaans

Bereiding

  1. Maak de wortelcakejes aan de hand van de stap-voor-stapvideo's. 

  2. Veel plezier.

5
Average: 5 (1 vote)