Champignons met wijngaardslakjes en kruidenkaas

Ingrediënten

  • 4 broodkruim
  • 2 parmezaanpoeder
  • 1 teentje gehakte look
  • 2 gehakte peterselie
  • 1 gehakte dille
  • 1 gehakte koriander
  • peper
  • 1 potje zachte geitenkaas
  • 24 grote wijngaardslakken
  • zout
  • 24 Parijse champignons
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hapje

Bereiding

  1. Plet de geitenkaas tot je een smeuïge massa bekomt. Hak de look en voeg de helft van het teentje toe. Voeg de gehakte dille, koriander en de helft van de peterselie toe en meng alles.

  2. Doe de andere helft van de gehakte peterselie bij het broodkruim.

  3. Maak de champignons schoon en haal de steeltjes eruit. Kruid de champignons met peper en een weinig zout, en vul ze op met de geitenkaasmengeling. Dip de hoedjes van de champignons in wat olijfolie en leg ze op de BBQ op een zacht vuurtje.

  4. Steek de wijngaardslakjes op een brochettestokje en kruid ze met peper en zout. Wrijf de brochettes in met wat olijfolie en grill ze op de BBQ.

  5. Doe het parmezaanpoeder en een half teentje gehakte look bij het broodkruim.

  6. Haal de warme brochettes door de mengeling van het broodkruim. Schik op het bord met de rest van de geitenkaasmengeling en een takje rozemarijn.

0
Nog geen stemmen