BBQ à la Bekkari: Smeltkaas
Ingrediënten
voor de geitenkaas
-
4 dikke schijven geitenkaas
-
4 el olijfolie
-
4 druiven
-
25 gram notenmix
-
1 vijg
-
50 gram gedroogde veenbessen
-
8 el basamico azijn
-
4 afgestreken th lepel honing
-
een paar extra takjes thijm
-
peper
voor het slaatje
Bereiding
Vet de ovenschaaltjes in met olijfolie
Voeg de plakjes geitenkaas toe
Halveer druiven en voeg toe
Voeg de notenmix toe
Snijd een vijg en voeg toe
Voeg de gedroogde veenbessen toe
Voeg 2 el basamico toe
Zoet met honing
Werk af met verse tijm en peper
Plaats op de barbecue tot de kaas gesmolten is
Serveer met rucola en brood
Breng op smaak met olijfolie en peper
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be