BBQ à la Bekkari: Portobello's

Ingrediënten

Tijd voor een barbecue! Vandaag maakt Sandra portobello's gevuld met blauwe kaas. Heerlijk als hapje, voorgerecht of side dish voor bij een geslaagde barbecue. 

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Haal steeltjes van de Portobello’s en snijd in stukjes.

  2. Versnipper de sjalot, fruit in een pan met olijfolie.

  3. Voeg de fijngesneden steeltjes portobello toe.

  4. Kruid met peper, zout en rozemarijn.

  5. Vul de portobello’s met de vulling.

  6. Verbrokkel de blauwe kaas.

  7. Snijd 2 plakjes pancetta in reepjes

  8. Strooi de verbrokkelde kaas en pancetta bovenop de portobello’s

  9. Laat de portobello’s grillen op de barbecue tot de kaas mooi gesmolten is.

  10. Werk af met fijngehakte nootjes en een takje rozemarijn.

0
Nog geen stemmen