Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Spek met kaas op de grill
Recept

Spek met kaas op de grill

Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Recept

Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas

Witloof met kaas en hesp op de barbecue
Recept

Witloof met kaas en hesp op de barbecue

Witte pens met kaas en spek
Recept

Witte pens met kaas en spek

Tagliata van rund met Parmezaanse kaas en Balsamico
Recept

Tagliata van rund met Parmezaanse kaas en Balsamico

Witte pens met kaas

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 8 plakjes ontbijtspek
  • 150 gr gemalen kaas
  • 4 witte pensen
  • 4 witte pensen
  • 4 witte pensen
  • 4 witte pensen
  • 4 witte pensen
  • 4 witte pensen
  • 4 witte pensen
  • 4 witte pensen
Piet Huysentruyt
Piet speelt met vuur
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. Snijd de witte pensen in 2 en vul ze met de kaas. Leg het spek voor je en rol de pensen erin, zorg dat het spek goed rond de kaas gewikkeld is.

  2. Steek de pensen elk op 2 stokjes. Doe er een klein beetje olijfolie over.

  3. Gril de pensen langs beide zijden tot de kaas begint te smelten.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tabouleh, merguez, toum en ras el hanout croutons
Recept

Tabouleh, merguez, toum en ras el hanout croutons

BBQ à la Bekkari: Zoete brochette
Recept

BBQ à la Bekkari: Zoete brochette

BBQ à la Bekkari: Gevuld BBQ-brood
Recept

BBQ à la Bekkari: Gevuld BBQ-brood

BBQ à la Bekkari: Portobello's
Recept

BBQ à la Bekkari: Portobello's

BBQ à la Bekkari: Gevulde patatjes
Recept

BBQ à la Bekkari: Gevulde patatjes

BBQ à la Bekkari: Zalmsaté
Recept

BBQ à la Bekkari: Zalmsaté

BBQ à la Bekkari: Smeltkaas
Recept

BBQ à la Bekkari: Smeltkaas

BBQ à la Bekkari: Watermeloenpizza
Recept

BBQ à la Bekkari: Watermeloenpizza

BBQ à la Bekkari: Gemarineerde kipspiesjes
Recept

BBQ à la Bekkari: Gemarineerde kipspiesjes

 BBQ à la Bekkari: Kruiden köfte
Recept

BBQ à la Bekkari: Kruiden köfte

BBQ-Maïs op 3 wijzen
Recept

BBQ à la Bekkari: 3 keer maïs op de grill

BBQ à la Bekkari: Mosselen
Recept

BBQ à la Bekkari: Mosselen

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact