Aardbeien-cheesecaketruffels met chocolade

Ingrediënten

  • 150 g roomkaas
  • 1 el bloemsuiker
  • 150 g donkere chocolade
  • 50 g witte chocolade
  • eventueel eetbare oogjes

Voor deze truffels heb je eigenlijk maar drie ingrediënten nodig: aardbei, roomkaas en chocolade. Maak het iets zoeter met bloemsuiker, werk af met witte chocolade en maak ze schattiger met oogjes.

Tip: de oogjes vonden we bij Aveve. 

Tip: je kan altijd iets meer aardbeien toevoegen.

Dit kan iedereen
4 personen
Meer dan 90 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Mix de aardbeien met de roomkaas en eventueel wat bloemsuiker. Doe in ijsblokvormpjes en vries in.

  2. Smelt de chocolade. Haal de aardbeientruffels door de chocolade, laat even uitlekken en laat opstijven op wat bakpapier.

  3. Smelt witte chocolade, doe in een spuitzakje en versier hiermee de truffels. Werk eventueel af met de oogjes.

  4. Laat ontdooien in de koelkast en smullen maar!

0
Nog geen stemmen