Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Appelstrudel
Zwitserse notentaart
Recept

Zwitserse notentaart

Poffertjes
Recept

Poffertjes

Appelsnoepje met Baileysroom
Recept

Appelsnoepje met Baileysroom

Chocoladeflensjes met mangoijs en witte chocolade saus
Recept

Chocoladeflensjes met mangoijs en wittechocoladesaus

Pannenkoeken met speculaasboter
Recept

Pannenkoeken met speculaasboter

Appelstrudel

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 4 el rozijnen
  • 2 blaadjes brickdeeg
  • 2 eigelen
  • 2 el bruine suiker
  • 2 appelen
Piet Huysentruyt
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Snij de appels in blokjes en stoof aan met de bruine suiker en de rozijnen.

  2. Vorm een pakje met dit mengsel en een stukje brickdeeg. Smeer het pakje in met eigeel. Bak de strudel op 170 graden.

  3. Serveer en strooi er wat bloemsuiker over.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Pastinaak-chocolademousse
Recept

Pastinaak-chocolademousse

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken: Whoopies met mokka milkshake
Recept

Whoopies met mokka milkshake

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact