Cava Sangria

Ingrediënten

  • 2 perzikken (in schijfjes)
  • 1 sinaasappel (in dunne schijfjes)
  • 1 handje aardbeien, frambozen of druiven (gehalveerd)
  • 500 ml verse geperst grapefruit- of sinaansappelsap
  • 3 stokjes kaneel
  • takjes verse munt
  • 1 fles cava
  • 125 ml brandy
  • ijsblokjes
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten

Bereiding

  1. Doe al het fruit in één grote glazen kan, voeg de kaneelstokjes en 2 takjes munt toe en zet het afgedekt in de koelkast. Laat dit ongeveer 1 uur goed koud worden.

  2. Roer de brandy erdoor en voeg de cava toe aan het geheel.

  3. Verwijder de kaneelstokjes.

  4. Garneer de sangria met takjes munt en vul verder aan met een berg ijsblokjes.

  5. Serveertip: serveer de sangria als aperitief aan het begin van een warme avond.

5
Average: 5 (1 vote)

Home Made Zomer

Recepten
Yvette Van Boven
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers
Fotografie
Oof Verschuren
ISBN
978-90-5956-4756
Kostprijs
19,95€
Aantal pagina's
256 pagina's