Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Geitenkaas met lavendel
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Recept

Panna cotta met rood fruit en citroenverbena

Geflambeerde perzik gevuld met geitenkaas
Recept

Geflambeerde perzik gevuld met geitenkaas

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel
Recept

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel

Watermeloen met geitenkaas en muntsuiker
Recept

Watermeloen met geitenkaas en muntsuiker

Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas
Recept

Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas

Geitenkaas met lavendel

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 1 th lepel lavendelbloemen
  • 12 blaadjes basilicum
  • 2 perziken
  • 2 dl witte wijn
  • 50 gr suiker of honing
  • 2 verse geitenkaasjes
Piet Huysentruyt
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Vegetarisch
Dessert

Bereiding

  1. Plaats de geitenkaas in een schotel.

  2. Meng de witte wijn met de suiker en voeg er de lavendel en de gehakte basilicum aan toe. Ook de versneden perziken met wat peper toevoegen.

  3. Giet dit over de geitenkaasjes en laat zeker een half uur marineren. Serveer in de schotel.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

5
Average: 5 (1 vote)
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Chocolade babka
Recept

Chocolade babka

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken moelleux met karamel en pompelmoes
Recept

Moelleux met karamel en pompelmoes

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact