Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Watermeloen met geitenkaas en muntsuiker
Fruit met muntsuiker
Recept

Fruit met muntsuiker

Gazpacho met watermeloen
Recept

Gazpacho met watermeloen

Macarons gevuld met verse geitenkaas uit Ozo en een kern van framboos, afgewerkt met framboos en limoen
Recept

Macarons gevuld met verse geitenkaas uit Ozo en een kern van framboos, afgewerkt met framboos en limoen

Koude rabarbersoep met aardbeien en citroensorbet
Recept

Koude rabarbersoep met aardbeien en citroensorbet

Magnum wafels met aardbeienijs en witte chocolade
Recept

Magnum wafels met aardbeienijs en witte chocolade

Watermeloen met geitenkaas en muntsuiker

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 1 groot stuk watermeloen
  • 400 gr zachte geitenkaas
  • vloeibare honing
  • munt
  • 100 gr suiker
  • peper
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Snijd de watermeloen in balkjes, even groot als de geitenkaas. Snijd fijne plakjes van de geitenkaas en leg deze op de meloenbalkjes.

  2. Mix de muntblaadjes met de suiker en leg dit op de geitenkaas. Werk af met een beetje honing en peper.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

4
Average: 4 (1 vote)
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Pastinaak-chocolademousse
Recept

Pastinaak-chocolademousse

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken: Whoopies met mokka milkshake
Recept

Whoopies met mokka milkshake

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact