Gespot: heerlijke paashaascake

Ingrediënten

  • 125 g boter
  • 125 g bloem
  • 125 g suiker
  • 2 eieren
  • 2 handvol paaseitjes
  • versiering naar keuze (eitjes, eetbaar papieren gras, ...)

Bijna Pasen. Dus daar is de Paashaas. Dit taartje is supersimpel en het resultaat is echt schattig. Versieren doe je naar keuze.

Tip: je kan het ook met twee grote ronde taartvormen maken. Reken dan op 500g voor de boter, eieren, suiker en bloem.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Hak de chocolade eitjes grof. 

  2. Meng de grofgesneden chocolade eitjes met boter, bloem, eieren en eieren tot een homogeen beslag.

  3. Vet en bloem twee ronde vormpjes in. Stort het beslag uit in deze vormpjes. Bak 10 à 15 minuten op 180°C graden in een voorverwarmde oven of tot de cake gaar is.

  4. Haal uit de oven, ontvorm en laat afkoelen.

  5. Snij met een broodmes de oneffen bovenkant af. Snij twee oortjes uit een vorm. Hou het ander stukje als strikje. Versier de paashaas naar keuze met eetbaar papieren gras, chocolade of paaseitjes.

0
Nog geen stemmen