Gespot: heerlijke paashaascake
Ingrediënten
-
125 g boter
-
125 g bloem
-
125 g suiker
-
2 eieren
-
2 handvol paaseitjes
-
versiering naar keuze (eitjes, eetbaar papieren gras, ...)
Bereiding
Hak de chocolade eitjes grof.
Meng de grofgesneden chocolade eitjes met boter, bloem, eieren en eieren tot een homogeen beslag.
Vet en bloem twee ronde vormpjes in. Stort het beslag uit in deze vormpjes. Bak 10 à 15 minuten op 180°C graden in een voorverwarmde oven of tot de cake gaar is.
Haal uit de oven, ontvorm en laat afkoelen.
Snij met een broodmes de oneffen bovenkant af. Snij twee oortjes uit een vorm. Hou het ander stukje als strikje. Versier de paashaas naar keuze met eetbaar papieren gras, chocolade of paaseitjes.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be