

Maredsous
Hamburger met twee Maredsous kazen
Ingrediënten
-
4 hamburgerbroodjes
-
4 rundshamburgers
-
4 sneetjes 4 sneetjes Maredsous® Traditie
-
4 sneetjes Ardense ham (bv. Marcassou)
-
100 g Maredsous® smeerkaas met Peper
-
5 cl melk
-
2 tomaten (in sneetjes)
-
4 blaadjes sla
-
1 el zwarte sesamzaadjes
-
vloeibare honing
-
1 penseel
Bereiding
Bak de hamburgers op in de pan.
Plaats een sneetjes Maredsous® Traditie op elke hamburger.
Meng de Maredsous® smeerkaas met Peper en de melk.
Rooster de broodjes in de toaster of oven.
Beleg het onderste broodje met de Maredsous® pepersaus, de salade, het vlees en het sneetjes Maredsous® Traditie en ten slotte enkele sneetjes tomaat.
Sluit de burger met het broodje en dien op.
Smakelijk!
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be