Hotdog met kaas en ajuintjes
Ingrediënten
-
3 ajuinen
-
peterselie
-
4 Weense worstjes
-
4 hotdogbroodjes
-
4 sneetjes Maredsous® Traditie
-
ketchup
-
mosterd
Bereiding
Snij de ajuinen fijn
Bak de worstjes een tiental minuutjes op en hou ze warm.
Warm de broodjes 2 à 3 minuten op in een voorverwarmde oven op 175°C.
Stoof de ajuintjes op olijfolie, en voeg tijdens het stoven 3 koffielepels witte suiker toe om ze een gecarameliseerde look te geven.
Garneer de broodjes eerst met de gestoofde ajuintjes.
Plaats dan de 4 worstjes in de 4 broodjes.
Beleg elk van de worstjes met een heerlijk romig sneetje Maredsous® Traditie.
Bestrooi het geheel met peterselie, voor een vleugje frisheid.
Decoreer tenslotte elke hotdog met mosterd en ketchup, zig-zag style !
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be