Hotdog met kaas en ajuintjes

Ingrediënten

  • 3 ajuinen
  • peterselie
  • 4 Weense worstjes
  • 4 hotdogbroodjes
  • 4 sneetjes Maredsous® Traditie
  • ketchup
  • mosterd
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Amerikaans

Bereiding

  1. Snij de ajuinen fijn

  2. Bak de worstjes een tiental minuutjes op en hou ze warm.

  3. Warm de broodjes 2 à 3 minuten op in een voorverwarmde oven op 175°C.

  4. Stoof de ajuintjes op olijfolie, en voeg tijdens het stoven 3 koffielepels witte suiker toe om ze een gecarameliseerde look te geven. 

  5. Garneer de broodjes eerst met de gestoofde ajuintjes. 

  6. Plaats dan de 4 worstjes in de 4 broodjes. 

  7. Beleg elk van de worstjes met een heerlijk romig sneetje Maredsous® Traditie.

  8. Bestrooi het geheel met peterselie, voor een vleugje frisheid.

  9. Decoreer tenslotte elke hotdog met mosterd en ketchup, zig-zag style !

0
Nog geen stemmen

Fijn samenzijn met Maredsous®

De zomer staat voor de deur. Perfect voor een boele frisse gerechtjes met Maredsous.

 

Ontdek meer over deze hotdog. 

Bekijk meer recepten met Maredsous!