Kerstomaatje met krab

Ingrediënten

Gevorderde
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten

Bereiding

  1. Voor krokante broodschijfjes:  snij het stokbrood in heel dunne plakjes en steek uit met een emporte pièce. Besprenkel met olijfolie en verse tijm, bak af op 170°C.

  2. Haal de kerstomaatjes leeg en besprenkel ze met wat olijfolie, peper en zout.

  3. Werk intussen de mayonaise op met de sushiazijn. Breng hiermee de krab op smaak, samen met de fijngesneden bieslook, fijngesneden oester, wakame en het fijngesneden sjalotje.

  4. Vul het tomaatje op en werk op het laatste moment af met het krokant stokbroodje.

0
Nog geen stemmen

Cava Perelada, Cuvée Especial Brut Nature 2009 (Penedès, Spanje)

Delhaize €9,49

Minerale, naar groene appel geurende, hyperfrisse aperitiefbelletjes.

Campari en Wout Bru

Wout Bru maakte deze gerechten speciaal voor Campari. De gerechten smaken dan ook heerlijk met een glaasje Campari.