Alpro
Spinaziesoep met erwten, en peperkoek
Ingrediënten
-
500 g groene erwten
-
200 g jonge spinazie
-
500 ml water
-
3 sneetjes peperkoek
-
1 el plantaardige vetstof bv. Alpro soya Bakken en Braden
-
peper
-
zout
Bereiding
Fruit de groene erwten in de Alpro soya Bakken en Braden in een kookpot zonder deksel.
Giet er het water en Alpro soya Cuisine over en breng aan de kook.
Voeg de babyspinazie toe zodra dit kookt. Zet het deksel op de pot gedurende 1 minuut en mix dan de soep tot de gewenste structuur is bereikt. Kruid met zout en peper, en laat de soep afkoelen.
Snijd de peperkoek in kleine blokjes en plaats die in een voorverwarmde oven (130°) gedurende 1 minuut. Verdeel de blokjes over de soep en dien op.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be