Spinaziesoep met erwten, en peperkoek

Ingrediënten

Deze soep is niet alleen mooi groen, ze is ook superlekker. Serveer het in kleine glaasjes en je hebt een verrassend eenvoudig hapje. Liever geen peperkoek? Bak dan wat oud brood tot knapperige korstjes. 

Beginner
4 personen
Belgisch
Caloriearm
Soep

Bereiding

  1. Fruit de groene erwten in de Alpro soya Bakken en Braden in een kookpot zonder deksel.

  2. Giet er het water en Alpro soya Cuisine over en breng aan de kook.

  3. Voeg de babyspinazie toe zodra dit kookt. Zet het deksel op de pot gedurende 1 minuut en mix dan de soep tot de gewenste structuur is bereikt. Kruid met zout en peper, en laat de soep afkoelen.

  4. Snijd de peperkoek in kleine blokjes en plaats die in een voorverwarmde oven (130°) gedurende 1 minuut. Verdeel de blokjes over de soep en dien op. 

4
Average: 4 (1 vote)

Themaweek: smakelijke soepen!

Van maandag 6 oktober tot zondag 12 oktober zetten we elke dag een soep in de kijker. Meer tips over soep maken, invriezen of serveren vind je hier.